Anxietatea. Ghid de supravietuire pentru adolescente

Traducerea: Oana Damian și Sorana Graziella Cornea
Autor: LUCIE HEMMEN
48,00 RON

Distribuie acest produs:


E stresant să fii adolescentă. Provocările de la școală, așteptările din partea familiei și a prietenilor, precum și presiunea permanentă să fii „perfectă”, toate astea fac să nu fie de mirare că multe fete simt efectele anxietății la vârsta adolescenței. Vestea bună e că anxietatea chiar poate fi învinsă – mai ales când știi ce ai de făcut!

Cartea asta – concepută special pentru adolescente – te va sprijini să te eliberezi de anxietate și să trăiești viața pe care ți-o dorești tu. Ai în mână un ghid simpatic și ușor de citit în care vei găsi zece șmecherii rapide care te ajută să faci față gândurilor anxioase în mod sănătos.

Vei învăța cum funcționează anxietatea, de ce o simți și strategiile pe care poți să le aplici ca să faci față gândurilor negative. O să deprinzi abilități de mindfulness ca să te poți concentra asupra prezentului și exerciții de compasiune față de tine însăți cu ajutorul cărora să-ți schimbi perspectiva asupra vieții.

Vei putea să-ți gestionezi mai abil timpul petrecut în fața ecranului și să-ți întărești relațiile cu prietenii și cu familia. La vârsta ta, ai nevoie câteodată și doar de o clipă să-ți tragi sufletul și să fii tu însăți. Cartea aceasta îți arată cum să găsești momentul potrivit.

„Mesajul ce dă tonul acestui ghid destinat adolescentelor care se luptă cu anxietatea – acela că a avea grijă de noi nu este un gest de egoism – este unul deosebit de important. Pe un ton prietenesc, și totuși clar și la obiect, Lucie Hemmen ne îndrumă spre modalitățile cele mai potrivite în care putem să ne gestionăm gândurile și emoțiile, ca să ne găsim echilibrul. Exemplele oferite de poveștile altor adolescente sau tinere sunt o sursă de optimism și speranță că anxietatea poate fi depășită.”

Mary K. Alvord, PhD, psiholog și coautor al volumelor Conquer Negative Thinking for Teens și Resilience Builder Program for Children and Adolescents

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
EdituraASCR