Aventuri cu Pettson si Findus

Bine aţi venit acasă la Pettson & Findus!
95,00 RON

Distribuie acest produs:


Printre ştiuci uriaşe şi găini încăpăţânate, printre vulpi speriate, bursuci ursuzi şi flecăreţi jucăuşi, veţi găsi drumul către ferma lui Pettson, veţi face camping şi vă veţi sărbători ziua de naştere de trei ori pe an, ca Findus. Aici şi numai aici o să aflaţi lucruri neştiute încă din viaţa celebrilor Pettson şi Findus şi veţi învăţa câte ceva din secretele naturii. Poveştile sunt însoţite de schiţe care urmează drumul în viaţă al fiecărui personaj în parte, de la flecăreţii invizibili cu care se distrează răsfăţatul Findus la scene din atelierul de inventator al lui Pettson. Minunat ilustrată, seria Pettson şi Findus a înregistrat vânzări de peste 6 milioane de exemplare şi s-a tradus în 44 de limbi. În Suedia şi peste tot în lume, această serie este un adevărat fenomen. Oricine a auzit de bătrânul fermier Pettson şi de tovarăşul său, motanul Findus cel vorbăreţ. Sven Nordqvist s-a născut în 1946 în Helsingborg, iar desenul şi pictura au fost dintotdeauna pasiunile lui. Nordqvist a mai lucrat ca arhitect, profesor şi grafician. În 1983, a câştigat concursul de cărţi ilustrate pentru copii al Editurii Opal, cu Agaton Öman şi alfabetul. Următoarea lui carte, Tortul de clătite, a însemnat naşterea personajelor Pettson şi Findus. N-a fost gândită ca o serie de cărţi de la început, dar bătrânul şi motanul lui i-au fermecat pe cititori, şi astăzi sunt printre cele mai îndrăgite personaje din cărţile pentru copii suedeze. În adolescenţă, Nordqvist a fost inspirat de benzile desenate MAD, un stil care a influenţat chiar şi ilustraţiile lui mai recente. Îi place să construiască şi să asambleze tot felul de mecanisme complicate, un hobby care şi-a pus amprenta şi pe cărţile lui.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Numar pagini152
Grup de varsta3+
Latime210x297 mm
An Aparitie2021
Material CopertaCartonat
EdituraPandora M
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si

The Englishwoman

You do not know the dangers of beauty to these men,’ a local policeman warns.
49,99 RON

Prietenul meu de noapte buna

Când Toni și mama lui merg să facă voluntariat la un adăpost local de animale abandonate, băiețelul se îndrăgostește de o pisică gri, de Valentin.
67,00 RON

TORTUL DE CLATITE

În Suedia și peste tot în lume, seria Pettson și Findus e un adevărat fenomen. Oricine a auzit de bătrânul fermier Pettson și de tovarășul său, motanul Findus cel vorbăreț.
35,00 RON

Mascota de plus Findus

Mascota din plus reprezentandu-l de motanul inteligent si hazliu din indragita serie de carti pentru copii Pettson si Findus. Dimensiuni: 16.9 x 7.1 x 28.3 cm Produsul poate fi spalat manual.
64,90 RON