Când corpul spune nu este un studiu aprofundat, revelator, plin de informaţii utile despre stres şi influenţa lui asupra sănătăţii noastre psihice şi fizice.
"Biologul Alexandru Stermin călătorește în jurul lumii. Ceea ce începe ca un periplu în lumea biologiei, a neuroștiințelor și a psihologiei se transformă într-o incursiune în lumea ideilor și concepțiilor despre univers." CRISTIAN PRESURĂ
Mascota din plus reprezentandu-l de motanul inteligent si hazliu din indragita serie de carti pentru copii Pettson si Findus. Dimensiuni: 16.9 x 7.1 x 28.3 cm Produsul poate fi spalat manual.
Descoperă pas cu pas secretele unui creier sănătos și ale unei vieți echilibrate, ghidat de explicațiile și recomandările unui adevărat profesionist în neurochirurgie.
La Bookstory găseşti cartea „Ghici cât de mult te iubesc”, o poveste pe care fiecare părinte a trăit-o imediat ce copilul său a învăţat să vorbească destul de bine.
”Omul în căutarea sensului vieții de Viktor Frankl este una dintre marile cărţi ale epocii noastre. În mod normal, dacă într‑o carte există un singur pasaj, o singură idee suficient de puternică încât să schimbe viaţa cuiva, atunci cartea aceea merită citită, recitită şi‑şi merită pe deplin locul într‑o bibliotecă.” Harold S. Kushner
Hai la drum cu acesti mici exploratori, intr-o calatorie unica, plina de culoare, intamplari neprevazute si versuri ghiduse. S-ar putea sa te intalnesti chiar si cu animale pe care le credeai, probabil, disparute...
În Suedia și peste tot în lume, seria Pettson și Findus e un adevărat fenomen. Oricine a auzit de bătrânul fermier Pettson și de tovarășul său, motanul Findus cel vorbăreț.
„Sub această formă a aventurilor, o formă atrăgătoare, am încercat să povestesc despre o temă foarte grea, tema foametei în masă. Și nu direct, ci din perspectiva copiilor, din punctul lor de vedere, despre modul în care foametea le-a schimbat viața și psihologia, s-a reflectat în limbajul și în comunicarea lor.“ – Guzel Iahina
De: David Graeber , David Wengrow „O lucrare remarcabil de ambiţioasă care pare menită să atace ideile preconcepute şi miturile. Un demers de o amploare impresionantă ce reuşeşte să ne facă să regândim nu doar trecutul îndepărtat, ci şi prezentul prea apropiat ca să fie văzut, precum şi firul roşu care este natura noastră schimbătoare şi de nepătruns.” (The Observer)
Cauți fericirea? Oprește-te și ea îți va fi dăruită! Vrei să înveți să ierți? Începe prin a cere iertare. Vrei să te regăsești? Oglindește-te în celălalt.