Cantecul din inima ta

Primul poem ilustrat din colecția Dragă Mamă. Ilustratii Eliza Puscasu
35,00 RON

Distribuie acest produs:


Ce încape în inima unei mame? Totul. De la cântece, la poezii, la dragoste nemărginită, dar pe lângă toate acestea se mai strecoară și multe incertitudini și frici. Știu cât de grele sunt începuturile. Am trecut și eu prin ele. Ne leagă atât de multe experiențe, încât pare că ne cunoaștem fără ca măcar să ne fi întâlnit vreodată.

Cu gândul la toate mamele care au fost, sunt și vor mai fi, am adunat în Colecția Dragă Mamă o serie de poezii ilustrate, ca niște scrisori în versuri,  relatate însă din perspectiva copilului. Motivul pentru care am ales această abordare este unul simplu, mamele au nevoie să vadă prin ochii copiilor lor cât de minunate și de iubite sunt. Cântecul din inima ta este primul poem publicat din colecție și descrie cele mai emoționante momente din viața unei mame, sarcina și nașterea. Emoții transferate pe hârtie, într-o poezie.

Sursa mea de inspirație este fiul meu drag, Eduard, care mi-a oferit șansa să devin mamă și să descopăr părți din inima mea care nici nu știam că există.

Ai venit atunci când te-am chemat,
Ai venit atunci când te-am așteptat,
Ai venit exact la momentul potrivit,
Mulțumesc, copilul meu mult iubit.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
EdituraMadalina Hirbea
An Aparitie2022
Numar pagini24
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si

Marele Panda si micul dragon

Inspirată de filozofia și spiritualitatea budistă, Marele panda și micul dragon este o lumină călăuzitoare în momentele întunecate.
59,00 RON

Cine locuieste aici?

49,00 RON