Capcana fericirii

În acest volum controversat, dar încurajator şi stimulativ, Russ Harris ne dezvăluie cum ajungem să fim captivi în capcana fericirii, punându-ne totodată la dispoziţie şi mijloacele pentru a ne elibera din ea.
Autor: Russ Harris
58,00 RON

Distribuie acest produs:


În acest volum controversat, dar încurajator şi stimulativ, Russ Harris ne dezvăluie cum ajungem să fim captivi în capcana fericirii, punându-ne totodată la dispoziţie şi mijloacele pentru a ne elibera din ea.

Vi se întâmplă câteodată să fiţi stresat, îngrijorat, nefericit sau neîmplinit şi, cu toate acestea, să afişaţi o mină fericită şi să pretindeţi că totul merge grozav? Dacă da, atunci nu sunteţi singurul. Stresul, anxietatea, depresia şi stima de sine scăzută se află pretutindeni. Într-un fel sau într-altul, se pare că aproape toţi ne confruntăm cu ele. Dar oare de ce să fie aşa, când omenirea se bucură de cel mai înalt standard al bunăstării de până acum?

Cercetări ştiinţifice recente sugerează că suntem cu toţii prinşi într-o capcană psihologică ascunsă, una în care cu cât ne zbatem mai tare să obţinem fericirea, cu atât suferim mai mult pe termen lung. Din fericire, putem cu toţii să ne eliberăm din această „Capcană a fericirii” cu ajutorul unei abordări noi şi revoluţionare, întemeiate pe abilităţi de mindfulness.

Mindfulness reprezintă o stare mentală de conştientizare, deschidere şi concentrare. Deprinderile de mindfulness sunt uşor de învăţat şi vă vor fi un sprijin rapid şi eficient în reducerea stresului, creşterea performanţei, gestionarea emoţiilor, îmbunătăţirea stării generale de sănătate, sporirea vitalităţii şi schimbarea în bine a vieţii în general. Conceptul acesta este cunoscut în Orient de mii de ani, dar, până nu demult, în Occident s-au aplecat asupra lui doar aceia dintre noi care erau interesaţi de anumite practici orientale lente, lungi şi complicate, cum ar fi meditaţia, yoga, Tai-Chi, Zen sau artele marţiale. Însă acum, graţie noilor realizări ale psihologiei occidentale, putem să învăţăm în doar câteva minute aceste tehnici formidabile cu ajutorul cărora ne putem transforma viaţa.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
An Aparitie2020
Material CopertaNecartonat
EdituraASCR
Numar pagini378