Cartea miracolelor

Finn Stormwind are tot ce-şi doreşte un băiat de 11 ani de pe Terria, ba chiar mai mult decât atât: e ucenic-vrăjitor, poate să zboare pe aripi de vânt, are o baghetă magică în formă de fulger şi un dragon de culoarea cerului.
39,00 RON

Distribuie acest produs:


Finn Stormwind are tot ce-şi doreşte un băiat de 11 ani de pe Terria, ba chiar mai mult decât atât: e ucenic-vrăjitor, poate să zboare pe aripi de vânt, are o baghetă magică în formă de fulger şi un dragon de culoarea cerului. Dar viitorul lui strălucit de arhimagician se schimbă într-o clipă atunci când îşi pierde puterile în urma unui accident ciudat.  Magistrul-vrăjitor la care e ucenic îl sfătuieşte să-şi găsească altă meserie, iar de la un pitic nesuferit aude că nu mai are nicio şansă să-şi redobândească magia. Singura lui salvare pare să fie o carte magică despre care nimeni ? nici măcar ucenicii celor mai puternici trei arhimagicieni de pe Terria ? nu ştie unde se află. De parcă asta nu era de-ajuns, din ţinutul de la Răsărit vin veşti despre o mare primejdie. Oare va reuşi Finn să dezlege misterul cărţii şi să-şi recapete puterile magice?

 

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
EdituraHumanitas Junior
Material CopertaNecartonat
An Aparitie2020
Grup de varsta6+
Numar pagini280
IlustratorJoanna Bucur
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si

Marele Panda si micul dragon

Inspirată de filozofia și spiritualitatea budistă, Marele panda și micul dragon este o lumină călăuzitoare în momentele întunecate.
59,00 RON

Cine locuieste aici?

49,00 RON

Cantecul din inima ta (cu autograf)

Primul poem ilustrat din colecția Dragă Mamă. Ilustratii Eliza Puscasu Primele 20 exemplare comandate vor avea autograful autoarei.
35,00 RON