Ne pare rău - acest produs nu mai este disponibil

Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine

29,40 RON

Distribuie acest produs:


Aveti impresia ca va învârtiti într-un cerc în parcursul vostru personal? Vi se întâmpla să repetati o situatie dificila pe care credeati ca ati încheiat-o deja? Poate nu ati stiut unde sa cautati raspunsurile.
Aceasta noua carte scrisă de Lise Bourbeau, la fel de concreta ca si cele dinainte, demostreaza faptul ca toate dificulatile de ordin fizic, emotional sau mental îsi au originea în cinci rani importante: respingerea, abandonul, umilirea, tradarea si nedreptatea. Datorita unei descrieri foarte amanuntite a acestor rani si a mastilor pe care le-ati creat pentru a nu le vedea, simti si mai ales pentru a nu le recunoaste, veti reusi sa identificati cauzele reale ale unei anumite probleme din viata voastra. Aceste masti va vor clarifica de asemenea aspectele legate de îngrasarea sau slabirea exagerata a unor persoane.

Aceasta carte va va permite sa întreprindeti demersul de vindecare corect, cel care va conduce spre rezultatul cautat: acela de a fi voi însiva. In acelasi timp veti descoperi fortele puternice înnascute în fiecare dintre noi, care contribuie la împlinirea vietii fiecaruia.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Grup de varstaAdult
An Aparitie2018
Material CopertaNecartonat
EdituraAscendent