Cluj-Napoca. Imaginile unei capitale. Sights from a european capital

Romană-engleză
35,00 RON

Distribuie acest produs:


în anul în care oraşul Cluj-Napoca a fost consacrat drept Capitala europeană a tineretului, editura Casa Cărţii de Ştiinţă pune la îndemâna celor interesaţi de istoria, de vestigiile şi monumentele oraşului un ghid care să-i familiarizeze cu principalele repere culturale ale acestuia. Metodic, redacţia propune vizitatorului trei trasee din zona centrală a municipiului. E de la sine înţeles că viaţa oraşului nu se restrânge doar la acest perimetru central, dar e indiscutabil că aici bate cel mai puternic inima cetăţii. (...)

Cluj-Napoca e un oraş în care poţi să visezi, în care trecutul e conservat cu grijă, iar viitorul e pregătit cu minuţie. (...)

Oraş al tinerilor, Cluj-Napoca te cucereşte imediat prin generozitatea sa, prin diversitate şi deschidere spirituală, încât nu e exagerat să spunem că fiecare are un Cluj al său, ca să-l parafrazăm pe regretatul Petru Poantă. Străzile Clujului în care au trăit şi au creat atâţia oameni iluştri au amintiri, pietrele lui au memorie. Iar când vedem câţi tineri studiază aici, ne dăm seama că acest magic oraş are dreptul de a visa, că are dreptul la un strălucit viitor.

Ion Cristofor

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Grup de varstaAdult
An Aparitie2015
Material CopertaNecartonat
EdituraCasa cărţii de ştiinţă