Coaching pentru balerini si dansatori

Ghid practic scris de Lidia Marina Sperling și Gabriela Sima, publicat Editura Napoca Star
54,90 RON

Distribuie acest produs:


Fie că te afli în sala de balet sau pe scena unei opere, cu siguranță ai un motiv pentru care ești acolo: iubești baletul! Și dacă îți propui să studiezi, exersezi și să aprofundezi baletul toată viața, această carte îți oferă liniile de ghidaj în toate momentele acestei minunate călătorii plină de suișuri și coborâșuri.

Lidia Marina Sperling este Coach Creativ, certificat de Creativity Coaching Association (CCA) din Statele Unite, iar Gabriela Sima este balerină profesionistă și activează în cadrul Operei Naționale Române Cluj-Napoca.

Maestrul Vasile Solomon, lansare de carte: “ABC-ul dansului clasic”! O carte îndrumar pentru arta baletului

 

Pe lângă informațiile și soluțiile practice puse la dispoziție, vei găsi și foarte multe întrebări special concepute pentru te ajuta să de descoperi!

În această carte, autoarele vă vor prezenta și analiza o multitudine dintre aspectele ce țin de performanța artistică. Veți găsi astfel idei și sugestii cu privire la pregatirea corpului, antrenamentul de încălzire, revenirea si refacerea organismului dupa efort, alimentație sau pregătire tehnică, dar veți găsi multe sfaturi cu privire la emoții și anxietate, încredere, motivație, studiu eficient, importanța pauzelor, dar despre cum și ce puteți face pentru stabilirea unor obiective clare și realiste.

O pregătire foarte bună  fizică, din punct de vedere tehnic dar și mental te va ajuta să fii tu însuți, autentic și capabil să dansezi la cel mai înalt nivel atunci când contează cel mai mult: pe scenă, în fața unui public sau a unui juriu. Iar carte ate ajută exact în acest sens! Vei dobândi deci instrumentele și posibilitatea să îți evaluezi performanța odată ce aceasta s-a încheiat și vei putea folosi tot ce ai învățat în vederea obținerii de performanțe viitoare.

Folosind sugestiile din ultimele doua capitole, împreu nă cu creativitatea și resursele tale interioare, vei putea să treci mai ușor peste blocajele care apar pe parcurs, să îți găsești drumul potrivit în carieră și să te faci cunoscut.

 

sursa: balletmagazine.ro