Termeni şi condiţii

Vizitarea de către dumneavoastră a acestui site este echivalentă cu acceptarea următorilor termeni:

 

Datele noastre

Denumire: SC Moriarty Books Srl

Adresa sediu social: Calea Turzii nr. 118, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Adresa punct de lucru: Libraria Bookstory, Bd-ul Eroilor nr. 6-8, Cluj-Napoca

Cui: RO 30414594

Nr. înregistrare Reg Com.: J12/1852/2012

Telefon: 0364/143573

 

Utilizarea site-ului

Moriarty Books Srl nu este responsabil pentru deteriorări ale sistemelor de calcul sau ale altor echipamente cauzate de navigarea pe acest site. Toate informaţiile din acest site sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere sau de programare. Moriarty Books Srl îşi rezervă dreptul de a efectua orice modificare a acestui site, de orice natură (inclusiv preţurile produselor și taxele de expediere), fără o notificare prealabilă.

 

Date personale, confidențialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor, datele şi informaţiile pe care ni le furnizaţi prin vizitarea acestui site şi efectuarea de comenzi online vor fi folosite de Moriarty Books Srl doar pentru a vă expedia cărţile comandate şi pentru activitatea internă a editurii (gestiune comenzi, trimiterea de newslettere dacă v-ați exprimat acordul în acest sens, analize economice, statistici etc.). Datele dumneavoastră nu vor fi făcute publice pe site-ul editurii sau pe materiale publicitare și nu vor fi transmise, nici măcar parţial, altor firme sau persoane fizice. Datele pot fi furnizate doar autorităților statului, în urma unor solicitări legale justificate.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa  contact@bookstory.ro, in atentia Moriarty Books Srl,. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

Garanții

Moriarty Books Srl garantează expedierea cărţilor comandate în perfectă stare, ambalate corespunzător pentru a nu fi deteriorate în timpul transportului. Dacă, în mod excepţional, descoperiţi cărţi cu defecte de fabricaţie sau alte titluri decât cele comandate, Moriarty Books Srl va înlocui gratuit exemplarele necorespunzătoare. Moriarty Books Srl nu-şi poate asuma răspunderea pentru deteriorări ale cărţilor cauzate de evenimente survenite după livrarea comenzilor în bune condiții: depozitare în condiţii improprii, manipulare defectuoasă, inundaţii, incendii, acte de vandalism etc.

 

Reclamaţii

Orice reclamaţii (problemele apărute precum şi sugestiile de îmbunătăţire a activităţii) se pot adresa la: contact@bookstory.ro.

 

Orice dispută apărută între Moriarty Books Srl și clienții săi va fi rezolvată pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale în vigoare și soluționarea disputelor se va face prin apel la instanțele judecătorești competente din România.

Pozele şi descrierile obiectelor de pe site sunt exemplificative.

 

Tarifele şi livarea

Preţurile afişate pe site includ TVA. În cazul cărţilor, acesta este de 5%, iar pentru celelalte produse este de 19%. Preţurile nu includ cheltuielile de livrare.

Livrarea se va face exclusiv prin curier (doar pe teritoriul Romaniei) şi este GRATUITĂ pentru toate comenzile mai mari de 200 lei, pentru localităţile din aria de acoperire. Consultaţi lista aici.

Pentru comenzile mai mici de 200 lei, costul unic de transport prin curier este de 19 lei, pentru localităţile din aria de acoperire.

Pentru localităţile din afara ariei de acoperire se poate opta :

  • Fie pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediul al firmei de curierat (veţi fi contactat telefonic);
  • Fie achitaţi taxa pentru km suplimentari;
  • Sau, în caz excepţional vom expedia prin poşta română.

Toate comenzile plasate până la orele 12 vor fi expediate în aceeaşi zi. Pentru comenzile plasate după orele 12, expedierea se va face în ziua următoare, exceptând cele plasate vineri, după orele 12, care vor fie expediate luni.

Livrarea se va face în 48 ore prin curier rapid (doar pe teritoriul Romaniei).

Nu putem garanta îndeplinirea tuturor comenzilor conform informaţiilor de pe site. Se poate întâmpla ca unele titluri să nu fie disponibile, chiar dacă, pe site apar în stoc. Termenele de livrare menţionate nu depind doar de noi, ci şi de furnizorii şi de curierii noştri.

 

Returnarea produselor

Moriarty Books Srl va respecta prevederile Ordonanţei de urgenţă nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator în perioada efectuării expediţiei, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amânată până la momentul primirii produselor returnate sau până la recepţionarea unei dovezi conform căreia produsele au fost expediate.

Moriarty Books Srl are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, in condiţiile legislaţiei în vigoare. De asemenea, Moriarty Books Srl îşi rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este:

Moriarty Books Srl, Libraria Bookstory, Bd-ul Eroilor nr. 6-8, Cluj-Napoca, cod postal 400129, telefon 0364.143.573, cu retur prin curier rapid.

Aveţi dreptul să renunţati la produsele pe care le-aţi cumpărat în termen de 10 zile de la ziua la care aţi primit produsele. Din punct de vedere legal, nu este necesara invocarea unui motiv, dar avem rugamintea să ne oferiţi o explicaţie astfel ca, pe viitor, să putem evita situaţiile de acest gen.

 

Drepturi de autor, copyright

Conţinutul acestui site este, în totalitatea lui (textele, imaginile, codul sursă al paginilor, elemente de grafica etc.), fără nici o excepție, proprietatea Moriarty Books Srl şi, în unele cazuri, a altor persoane juridice (firme) sau fizice (autori, ilustratori, traducători)  si a altor edituri / parteneri şi sunt protejate prin Legea drepturilor de autor şi prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Copierea oricărei părți, prin orice mijloace, de orice dimensiune, din conţinutul acestui site fără acordul prealabil al Moriarty Books Srl și al proprietarilor terți este interzis și contravine legilor în vigoare românești și internaționale şi, în măsura în care vor fi sesizate, vor fi deferite justiţiei.