Dar motan calatoreste

Cartile din seria Dar motan ne aduc in prim-plan un motan simpatic, negru, norocos, sofisticat: Dar e un motan de librarie, iar alaturi de prietenul si stapanul sau Toto, dar si de alte pisicute, se aventureaza sa cunoasca tot ce are lumea sa ii ofere. Ce invata micii cititori: Ce minunat e sa calatorim! Cele mai bune lucruri pe care ni le aduc calatoriile pot fi prietenii noi Cum se poate depasi teama de necunoscut cu ajutorul prietenilor si al cartilor Ce usor si ce greu, in acelasi timp poate fi sa ne facem prieteni noi
49,99 RON

Distribuie acest produs:


Povestea:
Aici, Dar motan simte ca ceva ii lipseste, ceva ce la inceput nu poate numi, apoi isi da seama ca ar explora un pic lumea mai larga, dincolo de rafturile librariei. Castelul Bran e si el un personaj in aceasta poveste si devine obiectul curiozitatii simpaticului nostru motan. Asadar, el porneste sa descopere Castelul, dar gaseste si alte lucruri pretioase in drumul sau, pe care va vom lasa sa le descoperiti singuri.
 
 
Recomandarea editorului:
Dar motan e un personaj foarte usor de transformat in prieten. Universul lui e format din librarii, cofetarii, carti, alte pisici, care mai de care mai intelepte, sau mai simpatice, iar viata lui e plina de aventuri de tot felul. Copiii se vor putea bucura de un ritm al povestii punctate pe alocuri cu versuri, ii vor simti muzica si isi vor dori sa colectioneze aceste carti. Ilustratiile splendide care insotesc si anima povestea aduc un strop in plus de umor, dar si de joaca, cat se poate de colorata.
 
Legaturi cu programa scolara/Activitati:
 
    Discutie despre istoria Castelului Bran, despre imprejurimi si despre cateva dintre figurile istorice cu care e asociat
    Vizita la Bran, pe urmele motanului Dar
    Discutie despre calatorii si ce ne pot aduce ele
    Concurs de desenat alte personaje cu care se poate imbogati lumea lui Dar


Ilustraţii de Emi Balint.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Numar pagini40
An Aparitie2021
EdituraNemira
IlustratorEmi Balint
Material CopertaCartonat