Dezvoltare personală

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

O chestiune de viata si de moarte

43,00 RON

Minti imprastiate

Originile si vindecarea tulburarii de deficit de atentie - ADD - ADHD Minti imprastiate reprezinta un ghid pentru parinti si pentru toti cei afectati de tulburarea de deficit de atentie, cunoscuta ca AD(H)D, o carte care a schimbat milioane de vieti in randul cititorilor.
56,00 RON

Capcana fericirii

În acest volum controversat, dar încurajator şi stimulativ, Russ Harris ne dezvăluie cum ajungem să fim captivi în capcana fericirii, punându-ne totodată la dispoziţie şi mijloacele pentru a ne elibera din ea.
58,00 RON

Tata bogat, tata sarac

Tată bogat, tată sărac este un punct de plecare pentru toţi cei care doresc să deţină controlul asupra propriului viitor financiar. – USA Today
50,00 RON

Solutia Dumnezeu

„Specia noastră este invitată chiar acum să decidă – şi este invitată urgent de valul evenimentelor (nu în ultimul rând, pandemia de coronavirus din 2020) – în ce fel de Dumnezeu vrem să credem.
32,00 RON

Biologia credinţei

Ediţia aniversară, de 10 ani, revizuită şi extinsă, a cărţii Biologia credinţei îţi va schimba modul în care îţi concepi propria gândire.
38,00 RON

Cele sapte luni ale lui Maali Almeida ( PREMIUL BOOKER 2022 )

Descoperă o satiră mistuitoare, plasată în haosul războiului civil din Sri Lanka, care a impresionat juriul Booker Prize prin „scopul său ambiţios şi îndrăzneala plină de umor a tehnicilor narative”!
59,00 RON

The Teacher Within

A Mindful Journey Toward Well-Being For Teachers In The 21St Century
78,00 RON

Femei care alearga cu lupii

Povesti si mituri ale arhetipului femeii salbatice
49,90 RON

Atomic habits. Obiceiuri bune, schimbari mici, rezultate remarcabile

Schimbari mici, rezultate remarcabile. O cale usoara si eficienta de a-ti forma obiceiuri bune si a scapa de cele proaste
65,00 RON

Pure Life

There are two wolves inside of you The wolf of personality and the wolf of Infinite love Which one will win? The one you feed
59,00 RON 48,00 RON

Terapie 1 la 1 cu sinele tau

Cartea aceasta te ajută să privești cu blândețe trecutul și să trăiești confortabil în prezent.
59,00 RON

Mitul Normalitatii

Trauma, boala si vindecarea intr-o cultura toxica
89,00 RON

Devino rege sau ramai pion

Te-ai nascut ca sa invingi, nu ca sa iti plangi de mila!
36,75 RON

Caiet de economisire

Caietul de economisire este gandit pentru a dezvolta tanarului/tinerei un obicei sanatos de a economisi prin adresarea periodica a anumitor intrebari. Este un suport de studiu pentru Micul €conomist. "Micul €conomist" aduce explicatii pe intelesul tinerilor despre lumea financiara in care traim.
32,00 RON

Terapia imago

Bestseller internaţional Scopul terapiei imago este acela de a transforma conflictul în oportunitatea de a avea o relație mai solidă și mai fericită. Cei doi parteneri de cuplu învață să se vindece personal, cât și unul pe celălalt. În urma acestui proces, ei devin mai sănătoși psihic, mai vitali, iar relația lor se intensifică și pozitivează.
115,00 RON

Revolutia glucozei Echilibrarea glicemiei poate sa-ti schimbe viata!

Jessie (cunoscută și ca Glucose Goddess) ne ia cu ea într-o călătorie antrenantă și informativă, spre a înțelege cum vârfurile de glucoză provocate de ceea ce mâncăm ne afectează sănătatea. Acest ghid practic este plin cu sfaturi și informații utile despre cum și ce să mâncăm; un ajutor indispensabil pentru oricine vrea să-și înțeleagă organismul și să aibă o sănătate mai bună. — Tim Spector, OBE, profesor de epidemiologie genetică la King's College, Londra, autorul cărților Spoon Fed și The Diet Myth și cofondator al companiei ZOE
65,00 RON