Echipa de prieteni Masimtbinescu

44,00 RON

Distribuie acest produs:


Copiii au nevoie să înţeleagă că medicul şi toate instrumentele sale nu sunt duşmani, ci prietenii lor în lupta cu boala. Şi ce cale mai bună de a le povesti adevărul despre ce se întâmplă într-un cabinet medical decât o poveste cu eroi? Echipa de prieteni Măsimtbinescu poate schimba felul în care copiii privesc vizita la medic, analizele, vaccinul, internarea şi intervenţiile medicale.
Această carte este un instrument foarte util de educaţie medicală pentru copii şi părinţi, pentru că explică în joacă, pe limba celor mici, ce sunt microbii şi cum ajung ei în corpul nostru, ce rol au masca şi mănuşile, branula, termometrul, recoltorul de exsudat, aspiratorul de muci, camera de spital, siropurile, cremele, gipsul şi masca de aerosoli, medicul şi echipa lui, şi de ce e important să mergem la medic cu încredere şi curaj, nu cu frică.
Avem în sfârşit în mâini o carte necesară şi aşteptată! Era şi timpul ca pediatrul să se împrietenească delicat cu micii lui pacienţi, iar copiii să înţeleagă, într-o manieră plăcută, plină de fantezie şi culoare, dar în acelaşi timp autentică, de ce toate procedurile medicale, deşi uneori neplăcute, sunt utile şi de ajutor pentru însănătoşirea lor grabnică. – Dr. Irina Costache, Medic primar pediatru
Am scris povestea echipei Măsimtbinescu pentru că-mi doresc ca toţi copiii să intre pe uşa cabinetului medical fără teamă şi pentru că ştiu cât de greu le e uneori părinţilor să-şi sprijine copiii când sunt bolnavi. Sunt încrezătoare că aceşti super-eroi simpatici le pot sta alături copiilor cu empatie şi curaj, pentru ca ei să se facă bine mai repede!
– Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoare

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Grup de varsta5+
An Aparitie2020
EdituraUnivers