Gabor Mate

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Cand corpul spune nu

Când corpul spune nu este un studiu aprofundat, revelator, plin de informaţii utile despre stres şi influenţa lui asupra sănătăţii noastre psihice şi fizice.
60,00 RON

Minti imprastiate

Originile si vindecarea tulburarii de deficit de atentie - ADD - ADHD Minti imprastiate reprezinta un ghid pentru parinti si pentru toti cei afectati de tulburarea de deficit de atentie, cunoscuta ca AD(H)D, o carte care a schimbat milioane de vieti in randul cititorilor.
47,00 RON

Pe taramul fantomelor infometate

Prizonieri in lumea dependentei
58,00 RON

Mitul Normalitatii

Trauma, boala si vindecarea intr-o cultura toxica
89,00 RON

Tine-ti copiii aproape. De ce părinții trebuie să conteze mai mult decât anturajul

O lectură obligatorie pentru oricine are copii. Într-o lume în care cantitatea de informații oferite atât părinților, cât și celor mici este atât de mare încât a devenit prea greu de gestionat, Ține-ți copiii aproape te învață să-ți asculți instinctele și să devii un observator atent al fiului sau fiicei tale. Cu o experiență extraordinară în domeniul clinic al dezvoltării copilului, Gordon Neufeld și Gabor Maté descompun în termeni simpli noțiuni multidisciplinare din psihologie, neurologie și antropologie, pe care le îmbină iscusit atât cu experiențele personale, cât și cu ale pacienților care i-au inspirat. Vei afla de ce este nevoie de un sat ca să crești un copil, cum să-l recâștigi pe cel mic, cum să restabilești bazele atașamentului atât de important în relația cu el și cum să contracarezi tendințele decadente ale societății, care îi țintesc direct pe tineri.
75,00 RON