Ghici cat de mult te iubesc

La Bookstory găseşti cartea „Ghici cât de mult te iubesc”, o poveste pe care fiecare părinte a trăit-o imediat ce copilul său a învăţat să vorbească destul de bine.
39,00 RON

Distribuie acest produs:


Una dintre cărţile cele mai iubite pentru copii este acum şi la librăria Bookstory!
Iar aici o puteţi asculta in lectura Inei:

https://www.youtube.com/watch?v=jt4aTH2pKaU

Această ediţie specială pentru copiii foarte mici are paginile cartonate integral şi cu colţuri rotunjite. Textul şi ilustraţiile sunt complete, fără nici o modificare de conţinut faţă de ediţia necartonată.


„Ghici cât de mult te iubesc” este o poveste pe care fiecare părinte a trăit-o imediat ce copilul său a învăţat să vorbească destul de bine. Plin de sensibilitate, dar şi amuzant, jocul dinainte de culcare dintre iepuraşii Căstănuţă-cel-Mic şi Căstănuţă-cel-Mare (care poate fi înzestrat ori cu rolul tatălui, ori cu al mamei) încurajează o relaţie profundă şi caldă între copil şi părinte, într-o manieră plină de farmec.

 
Ilustraţiile delicate şi cu detalii subtile sugerează calmul şi apropierea dinaintea orei de culcare. Nu e de mirare că, pentru milioane de copii şi părinţi, „Ghici cât de mult te iubesc” (Guess How Much I Love You) a devenit una dintre cele mai iubite cărţi ilustrate.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Numar pagini32
Grup de varsta0-6 ani
An Aparitie2019
Material CopertaCartonat integral
EdituraCartea copiilor