Olguta si marea demascare

Volumul 3 al seriei Ilustrații de József Vass
42,42 RON

Distribuie acest produs:


„Voiam răzbunare. O răzbunare pe care s-o țină minte toată viața. Care să-i dea coșmaruri peste ani și care să-i lase urme la fel de adânci ca acelea pe care mi le lăsase mie.

În viață vine un moment în care lași în urmă iluziile și te trezești mai mult sau mai puțin brusc la realitate.“

 

Olguța nu are prea mult timp pentru visare, viața îi face mereu rost de acțiune. După șocul arestării tatălui ei, găsește în telefonul lui Victor selfie-uri cu o altă fată. Momentul e numai bun pentru încă o fugă de acasă.

La București, întâlnirea cu fascinanta Dora e ca un balsam: se distrează, îi destăinuie cele mai secrete gânduri, uită de haos. Odată reîntoarsă la Cluj și la probleme, Olguța și prietenii ei încep să culeagă informații, iar piesele de puzzle care se adună anunță urmări explozive.

 

"Din păcate, nu vă pot spune cui îi aparține mâța neagră de pe copertă și ce caută ea pe umărul Olguței fără să dezvălui mai mult decât aș vrea din acțiunea cărții. Tot ce pot spune e că Olguța are cu ea o relație la fel de ambiguă precum are cu stăpâna ei. Ups, deja am zis prea mult!"

Alex Moldovan s-a născut în 1977 la Cluj, unde locuiește și acum. E pasionat de literatura pentru copii, de jazz și e voluntar la o asociaţie pentru protecţia animalelor. A terminat Filozofia, a tradus peste treizeci de cărţi și a fost librar. După ani, a simţit din nou nevoia să scrie și și-a făcut un blog. I-a spus Bicicleta galbenă. În 2016 a publicat la Editura Arthur primul său roman pentru copii, Olguţa și un bunic de milioaneBăiețelul care se putea mușca de nas e primul său album ilustrat.

József Vass este un ilustrator din Cluj-Napoca, licenţiat în grafică şi design la Universitatea Creştină Partium din Oradea. Primele sale ilustraţii au prins viaţă încă de pe băncile facultăţii, când a fost îndrumat de profesori şi colegi să se concentreze pe această ramură a artelor vizuale. A reuşit să îşi dezvolte un stil personal prin care să poată fi remarcat, realizând ilustraţii digitale, dar şi în acuarelă, folosind tot soiul de forme şi culori în încercarea de a crea personaje originale.

Una dintre cele mai bune surse de inspiraţie ale sale o reprezintă muzica, ajutându-l în procesul de creaţie. Din 2015 este membru al Clubului Ilustratorilor din România. De-a lungul activităţii de ilustrator a lucrat la proiecte destul de variate, creând ilustraţii pentru jocuri web şi mobil, ilustraţii pentru auxiliare şcolare, traţii de carte şi reviste pentru copii şi multe altele.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
EdituraArthur
Material CopertaCartonat
An Aparitie2022
Numar pagini288