Olguta si operatiunea Jaguarul

Aventurile Olguței continuă în volumul doi al seriei, acum cu noi personaje Ilustrații de József Vass
42,42 RON

Distribuie acest produs:


Deși viitorul arată promițător, Olguța e asaltată de noi dificultăți. Trebuie să rezolve misterul unei dispariții de care depinde viața mamei și să facă rost în doar două zile de o sumă enormă de bani. Bunicul ei milionar a dispărut, iar răpitorul nu e deloc genul de persoană cu care se poate negocia. 

Noroc că Olguța are prieteni de nădejde, gata oricând să pună stăpânire hoțește pe camerele de supraveghere ale primăriei, să facă față unui câine fioros sau să înfrunte un mafiot care a băgat spaima în tot orașul. 

 

"Nu termin cărțile plictisitoare. Câteodată nu le termin nici pe cele care îmi plac. Deși îmi place la nebunie mâncarea fast food, mănânc zilnic legume și carne slabă. Mi-e foarte greu să vorbesc cu sens dimineața devreme. Deși pot scrie cu sens dimineața devreme. Am perioade în care iubesc măslinele și perioade în care nu le suport." Alex Moldovan

 

Alex Moldovan s-a născut în 1977 la Cluj, unde locuiește și acum. E pasionat de literatura pentru copii, de jazz și e voluntar la o asociaţie pentru protecţia animalelor. A terminat Filozofia, a tradus peste treizeci de cărţi și a fost librar. După ani, a simţit din nou nevoia să scrie și și-a făcut un blog. I-a spus Bicicleta galbenă. În 2016 a publicat la Editura Arthur primul său roman pentru copii, Olguţa și un bunic de milioaneBăiețelul care se putea mușca de nas e primul său album ilustrat.

József Vass este un ilustrator din Cluj-Napoca, licenţiat în grafică şi design la Universitatea Creştină Partium din Oradea. Primele sale ilustraţii au prins viaţă încă de pe băncile facultăţii, când a fost îndrumat de profesori şi colegi să se concentreze pe această ramură a artelor vizuale. A reuşit să îşi dezvolte un stil personal prin care să poată fi remarcat, realizând ilustraţii digitale, dar şi în acuarelă, folosind tot soiul de forme şi culori în încercarea de a crea personaje originale.

Una dintre cele mai bune surse de inspiraţie ale sale o reprezintă muzica, ajutându-l în procesul de creaţie. Din 2015 este membru al Clubului Ilustratorilor din România. De-a lungul activităţii de ilustrator a lucrat la proiecte destul de variate, creând ilustraţii pentru jocuri web şi mobil, ilustraţii pentru auxiliare şcolare, traţii de carte şi reviste pentru copii şi multe altele.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
EdituraArthur
An Aparitie2020
Numar pagini253
Material CopertaCartonat