Parenting

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Minti imprastiate

Originile si vindecarea tulburarii de deficit de atentie - ADD - ADHD Minti imprastiate reprezinta un ghid pentru parinti si pentru toti cei afectati de tulburarea de deficit de atentie, cunoscuta ca AD(H)D, o carte care a schimbat milioane de vieti in randul cititorilor.
56,00 RON

Cantecul din inima ta

Primul poem ilustrat din colecția Dragă Mamă. Ilustratii Eliza Puscasu
35,00 RON

Dragostea unui tata care nu a avut tata

Cartea Dragostea unui tata care nu a avut tata contine trei scrisori de la tatal inca tanar pentru fiica sa, despre viata de dinaintea amintirilor ei si sfaturi pentru viata, cat si un dialog intre cei doi aflati la aceeasi varsta (35 de ani), inspirat din Terapia Gestalt - tehnica scaunul gol. Si nu doar atat!
36,75 RON

Tine-ti copiii aproape. De ce părinții trebuie să conteze mai mult decât anturajul

O lectură obligatorie pentru oricine are copii. Într-o lume în care cantitatea de informații oferite atât părinților, cât și celor mici este atât de mare încât a devenit prea greu de gestionat, Ține-ți copiii aproape te învață să-ți asculți instinctele și să devii un observator atent al fiului sau fiicei tale. Cu o experiență extraordinară în domeniul clinic al dezvoltării copilului, Gordon Neufeld și Gabor Maté descompun în termeni simpli noțiuni multidisciplinare din psihologie, neurologie și antropologie, pe care le îmbină iscusit atât cu experiențele personale, cât și cu ale pacienților care i-au inspirat. Vei afla de ce este nevoie de un sat ca să crești un copil, cum să-l recâștigi pe cel mic, cum să restabilești bazele atașamentului atât de important în relația cu el și cum să contracarezi tendințele decadente ale societății, care îi țintesc direct pe tineri.
75,00 RON