Pisicile razboinice vol 18. Rasarit

Autor: Erin Hunter
34,90 RON

Distribuie acest produs:


Un episod fantastic din viaţa misterioasă a clanurilor de lângă lac

Cartea a XVIII-a încheie seria Puterea celor trei într-o notă de suspans, dezvăluind o nouă interpretare a profeţiei lui Miez de Noapte.

Cu 40 de milioane de exemplare vândute în toată lumea, romanele Fantasy Pisicile Războinice au cucerit teritorii vaste în inimile cititorilor de toate vârstele. Fanii lor din România se întâlnesc acum cu Cartea a XVIII-a – Răsărit –, ultimul volum din seria Puterea celor trei.

Nepoţii lui Stea de Foc, liderul cu aură de legendă, încearcă în continuare să desluşească semnificaţia misterioasei profeţii: „Vor fi trei, neam din neamul tău, care ţin în labe puterea stelelor”. Pană de Gaiţă caută cu disperare să afle cine este tatăl lor. Flacără de Leu face eforturi pentru a le demonstra tuturor că este cel mai curajos dintre războinicii din pădure. Frunză de Laur se simte copleşită de durere şi deznădejde când observă că pisicile din jurul ei se îndepărtează de codul războinicilor. Dacă se lasă liniştea pe tărâmul pisicilor sălbatice, aceasta nu este decât o etapă înşelătoare şi trecătoare. Dacă se stabileşte un echilibru, acesta este cu siguranţă fragil. O crimă învăluită în mister le tulbură existenţa. Clanul Tunetului este pus din nou în faţa unor decizii dificile, iar un grup de pisici porneşte într-o lungă călătorie. Nădăjduiesc că astfel vor descoperi adevărul despre cele întâmplate. Între timp, secrete periculoase ameninţă să iasă la iveală. Clanurile sunt iarăşi sfâşiate de conflicte şi de minciuni. Pe măsură ce răsuflarea rece a iernii cuprinde pădurea, pericolele se arată din cele mai neaşteptate locuri. În acest peisaj încărcat de tensiune, un războinic loial îşi pierde viaţa.

„O carte plină de suspans, pentru toţi cei care se întreabă ce visuri de grandoare nutreşte motănelul de pe preşul de la uşă.” - Publishers Weekly

„După ce citeşti Pisicile Războinice, nu mai ai încredere nici măcar în Motanul Încălţat.” - Kirkus Review  Traducere Iulia Dromereschi

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Material CopertaNecartonat
EdituraAll