Pisicile războinice. Vol. 20 Ecouri Pierdute

Autor: Erin Hunter
34,90 RON

Distribuie acest produs:


Volumul 20
A doua aventură desfăşurată Sub semnul stelelor

Al doilea volum din noua serie Pisicile Războinice surprinde cele trei personaje-cheie din Clanul Tunetului în încercarea de a înţelege cum pot folosi puterea care le-a fost hărăzită de profeţie.

Semnificaţia profeţiei străbunilor a fost dezvăluită. Flacără de Leu, Pană de Gaiţă şi Labă de Turturea sunt cele trei pisici care ţin în labe puterea stelelor. Dar destinul le-a adus pe pisicile războinice din clanuri în faţa unei continuări a profeţiei: „După gaiţa ageră şi leul măreţ, va sosi pacea, pe aripile blândei turturele”. Un nou mister, o nouă provocare pentru Cei Trei, care trebuie să dezlege enigma misiunii ce îi aşteaptă.

Anotimpul rece se apropie cu paşi repezi. Prada este din ce în ce mai greu de găsit. în astfel de vremuri potrivnice, pisicile intră din nou în conflict din cauza împărţirii teritoriilor de lângă lac. Iar războinicii malefici din Pădurea întunecată profită de atmosfera încordată. Apelează la diverse strategii pentru a-şi pregăti victoria în lupta crâncenă care urmează. ţes intrigi şi sădesc speranţe deşarte în sufletele pisicilor influenţabile.

La rândul ei, însăşi natura dezlănţuită dă semnale de luptă. Clanul Tunetului este greu încercat. Liderul Stea de Foc este pus în faţa unei decizii care va schimba soarta clanurilor pentru totdeauna.

„O carte plină de suspans, pentru toţi cei care se întreabă ce visuri de grandoare nutreşte motănelul de pe preşul de la uşă.” - Publishers Weekly

„După ce citeşti Pisicile Războinice, nu mai ai încredere nici măcar în Motanul încălţat.” - Kirkus Review

Din seria Sub semnul stelelor fac parte cărţile:

XIX – Al Patrulea Ucenic
XX – Ecouri pierdute
XXI – şoaptele nopţii
XXII – Semnul Lunii
XXIII – Războinicul Uitat
XXIV - Ultima Speranţă

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Numar pagini384
Grup de varsta12-14 ani
An Aparitie2020
Material CopertaNecartonat
ColectiePisicile razboinice
EdituraAll