Pisicile razboinice vol 10. Noua profetie. Stralucirea stelelor

Autor: Erin Hunter
29,90 RON

Distribuie acest produs:


Un nou teritoriu, un nou început pentru Pisicile Războinice

Cartea a X-a surprinde aventurile prin care trec clanurile de pisici după sosirea în pădurea de pe malul lacului, iar fanii seriei sunt invitaţi să descopere alături de personajele preferate pericolele ascunse ale unei lumi necunoscute.

Seria NOUA PROFEţIE urmăreşte destinul celei mai tinere generaţii de războinici, urmaşii eroilor din primele şase cărţi. Două-Picioare – aşa cum sunt supranumiţi oamenii – au devastat pădurea care le fusese casă vreme îndelungată, doborând şi ultimul stejar. Pisicile au fost nevoite să abandoneze cărările pe care umblaseră atât de mult timp. După o lungă şi istovitoare călătorie, a sosit şi momentul pentru replica mult aşteptată: „Acesta este locul”. O rază de speranţă a strălucit atunci în ochii pisicilor care s-au adunat una câte una în jurul apei, până când vâlceaua s-a umplut de siluetele lor zvelte.

Locul ales este un iaz de forma lunii pline, înconjurat de dealuri împădurite şi de povârnişuri stâncoase. Aici, toate clanurile vor găsi de mâncare, chiar şi iarna. Trebuie doar să înveţe să vâneze în acest ţinut, prinzând peşte din lac sau căutându-şi prada pe dealuri şi în apropierea apei. Noul teritoriu va deveni însă cu adevărat casa lor numai atunci când vor găsi o nouă Piatră a Lunii, un loc de întâlnire cu spiritele strămoşilor războinici. Mai mult ca niciodată, pisicile războinice au nevoie de călăuzirea Clanului Stelelor.

Dar, în timp ce majoritatea aşteaptă primul semn din partea strămoşilor atotştiutori, unii dintre războinici ţes planuri sinistre. Conflictele violente le vor pune din nou la încercare curajul şi credinţa. Practic, primejdiile din pădurea de pe malul lacului nu sunt nici pe departe la fel de sumbre precum ameninţările care izvorăsc chiar din mijlocul clanurilor. Adevărul grav şi profund este că problemele din interior reprezintă cel mai mare pericol...

Aceste volume au apărut pe lista „New York Times” a celor mai vândute cărţi şi au fost nominalizate pentru o multitudine de premii literare.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Material CopertaNecartonat
EdituraAll