Pisicile razboinice vol 11. Noua profetie. Amurg

Un nou episod din universul fantastic al Pisicilor Războinice
Autor: Erin Hunter
29,90 RON

Distribuie acest produs:


Cartea a XI-a descrie cum decurge viaţa clanurilor de pisici după ce se instalează pe noile teritorii de pe malul lacului.

Seria NOUA PROFEţIE surprinde destinul celei mai tinere generaţii de pisici, urmaşii războinicilor din primele şase cărţi. Două-Picioare – aşa cum sunt supranumiţi oamenii – au distrus pădurea în care pisicile au trăit de-a lungul timpului, obligându-le astfel să îşi abandoneze teritoriile şi să pornească în căutarea unor zone sigure. În cele din urmă, s-au stabilit pe malul unui iaz sub formă de lună plină, înconjurat de dealuri împădurite şi de povârnişuri stâncoase.

Adaptarea la noile condiţii creează şi o multitudine de tensiuni care afectează echilibrul clanurilor. Pe de o parte, se conturează pericole neaşteptate de dincolo de umbrele amurgului, iar pe de altă parte se ivesc conflicte din interior. În ciuda tuturor previziunilor, vechii aliaţi se regrupează, raportându-se unii la alţii cu ostilitate.

În acest context în care ciocnirile dintre pisici se agravează pe zi ce trece, fiicele lui Stea de Foc sunt nevoite să îşi asume decizii extrem de dificile. Practic, hotărârile pe care le iau în acest moment al aventurii lor fantastice vor influenţa destinul Clanului Tunetului vreme de multe generaţii. În plus, fanii seriei vor fi luaţi prin surprindere şi de răsturnarea de situaţie produsă de apariţia unui inamic ascuns. Oare membrii clanului vor avea curajul şi puterea de a supravieţui acestei provocări?

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Material CopertaNecartonat
EdituraAll