Pisicile razboinice vol 3. Padurea secretelor

Bestseller internaţional. Descoperiţi al treilea volum dintr-o serie de cărţi pentru copii a căror popularitate a depăşit orice aşteptări! „Pisicile războinice” s-au vândut în mai mult de 14 milioane de volume în peste 20 de ţări şi au apărut pe lista New York Times a celor mai vândute titluri.
Autor: Erin Hunter
42,90 RON

Distribuie acest produs:


De generaţii întregi, patru clanuri de pisici sălbatice convieţuiesc în pădure, departe de oameni. Au un cod al onoarei şi preţuiesc loialitatea. Se antrenează ca războinici pentru a-şi proteja Clanurile. Se vindecă de boli cu remedii naturiste. Respectă legile statornicite de înaintaşi. Sunt ghidaţi în acţiunile lor de spiritele strămoşilor războinici, reuniţi în Clanul Stelelor.

 Roşcovanul este un fost pisoi de casă care s-a dovedit a fi tare puternic şi descurcăreţ în sălbăticie. Mai întâi a fost acceptat ca ucenic în Clanul Tunetului, sub numele de Labă de Foc, iar apoi a primit titulatura de războinic şi numele Inimă de Foc. Când se instalează iarna aspră, iar dezgheţul se lasă aşteptat, lui îi revine sarcina de a hrăni marea familie a clanului. 

 Războinicii din Clanul Umbrelor şi Clanul Vântului invadează teritoriul Clanului Tunetului, într-o încercare de a-l ucide pe Coadă Ruptă. Între timp, Dungă Cenuşie, apropiatul lui Inimă de Foc, îşi continuă aventura cu Pârâu Argintiu din Clanul Râului, riscând să fie descoperit şi să piardă încrederea războinicilor din clan. Secundul clanului, Gheară de Tigru, observă că Dungă Cenuşie părăseşte des teritoriul şi bănuieşte că se întâmplă ceva. Dar uneltirile sale sunt de departe cele mai periculoase pentru clan, iar Inimă de Foc va lupta să le pună capăt. În cele din urmă, va deveni el însuşi secund. Este momentul în care pisicile războinice încheie noi alianţe, iar cele vechi sunt pe cale să se destrame.  

 Volumul cuprinde hărţi şi simboluri din viaţa pisicilor războinice.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Material CopertaNecartonat
EdituraAll