Pisicile razboinice vol 5. O cale primejdioasa

Bestseller internaţional. Descoperiţi al cincilea volum dintr-o serie de cărţi pentru copii a căror popularitate a depăşit orice aşteptări! „Pisicile războinice” s-au vândut în mai mult de 14 milioane de volume în peste 20 de ţări şi au apărut pe lista New York Times a celor mai vândute titluri.
Autor: Erin Hunter
49,90 RON

Distribuie acest produs:


De generaţii întregi, patru clanuri de pisici sălbatice convieţuiesc în pădure, departe de oameni. Au un cod al onoarei şi preţuiesc loialitatea. Se antrenează ca războinici pentru a-şi proteja Clanurile. Folosesc remedii naturiste pentru a se vindeca. Respectă legile statornicite de înaintaşi. Sunt ghidate în acţiunile lor de spiritele strămoşilor războinici, reuniţi în Clanul Stelelor.

Roşcovanul este un fost pisoi de casă care s-a dovedit a fi puternic şi descurcăreţ în sălbăticie. După ce a fost acceptat ca ucenic în Clanul Tunetului sub numele de Labă de Foc, a primit titulatura de războinic şi numele Inimă de Foc. În cele din urmă, vitejia l-a adus până la poziţia de secund în clan.

Dar nu are o clipă de linişte câtă vreme Gheară de Tigru, fostul secund, poate ataca oricând. Şi conducătoarea Stea Albastră şi-a pierdut încrederea în războinicii clanului, după ce Gheară de Tigru s-a dovedit a fi un trădător. Pe măsură ce ea este din ce în ce mai bolnavă şi mai absentă, Inimă de Foc va fi nevoit să preia frâiele Clanului Tunetului.

În această perioadă, în pădure îşi face simţită prezenţa un duşman misterios. Mai mult decât atât, Gheară de Tigru, devenit acum conducătorul Clanului Umbrelor sub numele de Stea de Tigru, complotează în continuare, la fel de însetat de putere. Luptele pentru onoare şi teritoriu sunt tot mai încrâncenate, iar îndoielile şi trădarea afectează toate clanurile. Oare pisicile războinice au fost părăsite de spiritele din Clanul Stelelor pentru totdeauna?

Volumul cuprinde hărţi şi simboluri din viaţa pisicilor războinice.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Material CopertaNecartonat
EdituraAll