Pisicile Razboinice Vol.1. In inima padurii

Bestseller internaţional
Autor: Erin Hunter
49,90 RON

Distribuie acest produs:


Descoperiţi o serie de cărţi pentru copii a căror popularitate a depăşit orice aşteptări! „Pisicile războinice” s-au vândut în mai mult de 14 milioane de volume în peste 20 de ţări şi au apărut pe lista New York Times a celor mai vândute titluri.

De generaţii întregi, patru clanuri de pisici sălbatice convieţuiesc în pădure, departe de oameni. Au un cod al onoarei şi preţuiesc loialitatea. Se antrenează ca războinici pentru a-şi proteja Clanurile. Se vindecă de boli cu remedii naturiste. Respectă legile statornicite de înaintaşi. Sunt ghidaţi în acţiunile lor de spiritele strămoşilor războinici, reuniţi în Clanul Stelelor. 

Echilibrul se perturbă atunci când mai mulţi războinici de seamă mor unul după altul, în moduri care de care mai misterioase. Pisicile din Clanul Tunetului sunt în mare primejdie, iar sinistrul Clan al Umbrelor devine tot mai puternic pe zi ce trece. În tot acest haos apare Roşcovanul, un biet pisoi de casă. În ciuda prejudecăţilor din clan legate de pisicile domestice, Roşcovanul primeşte numele Labă de Foc şi devine astfel ucenic al Clanului Tunetului. Nimeni nu se aştepta, dar fostul pisoi de casă va dovedi că este un războinic mai viteaz decât pisicile care trăiesc dintotdeauna în sălbăticie. 

 Volumul cuprinde hărţi şi simboluri din viaţa pisicilor războinice.

 „O carte plină de suspans, pentru toţi cei care se întreabă ce visuri de grandoare nutreşte motănelul de pe preşul de la uşă.“ - Publishers Weekly

 „După ce citeşti Pisicile războinice, nu mai ai încredere nici măcar în Motanul Încălţat.“  - Kirkus Reviews

 „Este o carte de aventură, prezintă viaţa din perspectiva unei pisici şi este plină de umor.” – Talente de năzdrăvani

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Material CopertaNecartonat
EdituraAll