Prietenia de pe trompa elefantului

A fost odată un elefant foaaarte mare şi o şoricică foarte mică.
Preț vechi: 45,00 RON
40,50 RON

Distribuie acest produs:


A fost odată un elefant foaaarte mare şi o şoricică foarte mică. Cei doi erau cei mai buni prieteni. Dar oare este posibil ca un elefant şi o şoricică să fie prieteni? Poate fi o prietenie atât de mare încât să cuprindă un elefant, dar în acelaşi timp, suficient de mică încât să încapă în inima şoricicăi? Răspunsul îl puteţi afla în cartea „Prietenia de pe trompa elefantului”, scrisă de Marius Marcinkevicius şi ilustrată de Ausra Kiudulaite.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Numar pagini48
Grup de varsta5+
EdituraCartemma
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si

Simfonia salbatica

Simfonia sălbatică este o carte ilustrată unică foarte amuzantă, în care Maestrul şoricel, ţinând plin de încredere bagheta în mână, îi invită pe cititori să-i viziteze, împreună cu el, pe prietenii săi din lumea animalelor, de la gheparzi şi canguri la elefanţi şi balene albastre.
58,00 RON

Despre sensul vietii

Cuvintele Părintelui Necula creează punţi între religii, între credincioşi şi atei, aducând oamenii mai aproape de marile adevăruri ale învăţăturilor creştine.
44,00 RON 36,00 RON

Sapiens. O istorie grafică. Volumul I. Naşterea omenirii

Primul volum al unei istorii ilustrate a omenirii avînd la bază bestsellerul lui Yuval Noah Harari devenit o carte-fenomen la nivel mondial.
79,00 RON

Ioan Moldovan. Opera poetica

35,00 RON