Prietenul meu de noapte buna

Când Toni și mama lui merg să facă voluntariat la un adăpost local de animale abandonate, băiețelul se îndrăgostește de o pisică gri, de Valentin.
67,00 RON

Distribuie acest produs:


 Toni decide să renunţe la toate jucăriile sale de pluş pe care le iubeşte atât de mult pentru a le vinde la petrecerea de vară care are loc la adăpost. El îşi donează cele mai dragi jucării în scopul strângerii de fonduri pentru susţinerea financiară a locaţiei care găzduieşte animalele fără stăpân.
Ajuns acasă, băieţelul începe să se simtă singur fără prietenii săi pufoşi. Ei i-au oferit confort dintotdeauna. Mama sa îi observă tristeţea şi îi oferă cea mai iubită jucărie a ei de când era mică, pe motanul de pluş Paul. Toni, îl îndrăgeşte, îl repară împreună cu mama, îl duce cu el la culcare şi îl ia chiar la şcoală. Mama, când vede dedicarea şi iubirea fiului ei pentru animale, decide să îl adopte pe Valentin, pisoiul de la adăpost, pentru a deveni prietenul de noapte bună a lui Toni.

Principala caracteristică definitorie a artei Sonjei Danowski este atmosfera pe care o creează. Rodul imaginaţie artistei nu constă în crearea unei lumi fantastice pentru a capta atenţia privitorului, ci în redarea de obiecte cât se poate de comune pe care le alătură astfel încât să compună sisteme vizuale atât de realistice încât par a fi reproduceri de fotografii.
Cartea este publicată în condiţii tipografice de lux.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Numar pagini48
Grup de varsta3+
An Aparitie2019
EdituraSignatura
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si

Aventuri cu Pettson si Findus

Bine aţi venit acasă la Pettson & Findus!
95,00 RON

TORTUL DE CLATITE

În Suedia și peste tot în lume, seria Pettson și Findus e un adevărat fenomen. Oricine a auzit de bătrânul fermier Pettson și de tovarășul său, motanul Findus cel vorbăreț.
35,00 RON

Mascota de plus Findus

Mascota din plus reprezentandu-l de motanul inteligent si hazliu din indragita serie de carti pentru copii Pettson si Findus. Dimensiuni: 16.9 x 7.1 x 28.3 cm Produsul poate fi spalat manual.
64,90 RON