Filtrați după atribute
  • An Aparitie
  • Editura
  • Grup de varsta
  • Material Coperta
  • Numar pagini
Filtrați după autori

Psihologie & self-help

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

O chestiune de viata si de moarte

35,00 RON

Sparge tiparele! Cum sa-ti recapeti libertatea de a fi tu insuti prin terapia schemelor

Sparge tiparele! ne invata cum sa recunoastem schemele in care suntem prinsi, ne ofera variate exemple de probleme pe care le intampina oamenii in viata reala si strategii concrete prin care sa ne putem elibera de influenta trecutului si de stransoarea schemelor noastre psihologice.
42,00 RON

Minti imprastiate

Originile si vindecarea tulburarii de deficit de atentie - ADD - ADHD Minti imprastiate reprezinta un ghid pentru parinti si pentru toti cei afectati de tulburarea de deficit de atentie, cunoscuta ca AD(H)D, o carte care a schimbat milioane de vieti in randul cititorilor.
47,00 RON

Capcana fericirii

În acest volum controversat, dar încurajator şi stimulativ, Russ Harris ne dezvăluie cum ajungem să fim captivi în capcana fericirii, punându-ne totodată la dispoziţie şi mijloacele pentru a ne elibera din ea.
58,00 RON

Sub cerul liber. Ghid practic despre cum sa traiesti in natura

Pentru orice persoană căreia îi place viaţa în aer liber sau care vrea să scape de limitările impuse de birou şi de casă, această carte este alegerea perfectă – o poveste plină de inspiraţie despre evadare şi aventură, despre dragostea pentru natură şi dorinţa de a trăi o viaţă simplă.
69,00 RON

Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine

26,25 RON

Carduri 53 de exercitii zilnice de fericire

180,00 RON

CARTEA EXERCITII DE FERICIRE

58,00 RON

Padurea care vindeca. Shinrin-yoku. Metoda japoneza pt o viata lunga si fericita

59,00 RON

Simte-te ca lupul in padure

35,00 RON

Omul in cautarea sensului vietii

”Omul în căutarea sensului vieții de Viktor Frankl este una dintre marile cărţi ale epocii noastre. În mod normal, dacă într‑o carte există un singur pasaj, o singură idee suficient de puternică încât să schimbe viaţa cuiva, atunci cartea aceea merită citită, recitită şi‑şi merită pe deplin locul într‑o bibliotecă.” Harold S. Kushner
32,00 RON

Pe taramul fantomelor infometate

Prizonieri in lumea dependentei
58,00 RON

Dopamina

Despre cum o singură moleculă din creierul nostru controlează iubirea, sexul și creativitatea – și va hotărî soarta omenirii.
55,00 RON

Alte 55 de exercitii de fericire - carduri

180,00 RON

Atomic habits. Obiceiuri bune, schimbari mici, rezultate remarcabile

Schimbari mici, rezultate remarcabile. O cale usoara si eficienta de a-ti forma obiceiuri bune si a scapa de cele proaste
65,00 RON

Impacarea cu tine insuti

Cauți fericirea? Oprește-te și ea îți va fi dăruită! Vrei să înveți să ierți? Începe prin a cere iertare. Vrei să te regăsești? Oglindește-te în celălalt.
59,00 RON

Cand corpul spune nu

Când corpul spune nu este un studiu aprofundat, revelator, plin de informaţii utile despre stres şi influenţa lui asupra sănătăţii noastre psihice şi fizice.
60,00 RON

Terapie 1 la 1 cu sinele tau

Cartea aceasta te ajută să privești cu blândețe trecutul și să trăiești confortabil în prezent.
59,00 RON