Respect pentru resurse: manual altfel de educație pentru sustenabilitate

Dragă cititorule, te afli în fața unui manual (unul altfel), care te va iniția în gândirea și educația pentru sustenabilitate. L-am creat ca pe o călătorie la capătul căreia vei înțelege puțin mai bine lumea de azi, pentru a crea lumea mai bună de mâine. Te va conecta la subiecte ce definesc și amenință traiul nostru așa cum îl știm: schimbările climatice, risipa alimentară, comportamente de consum sau managementul deșeurilor. În fața marilor schimbări ce deja se întâmplă pe Glob, cea mai bună strategie e cea a dezvoltării durabile, înțeleasă de toată lumea și transpusă în viața de zi cu zi. Sperăm să fie acest demers al nostru printre primele cărămizi la fundația unei Românii reziliente și sustenabile. Sustenabilă pe bune, nu doar pe foaie.
65,90 RON

Distribuie acest produs:


În cele câteva lecții cuprinse aici, am abordat subiecte grele într-o manieră interactivă și critică, am combinat joaca, gândirea sistemică și învățarea experiențială. Am început prin a ne aminti tuturor despre bogățiile și elementele naturale, navigând apoi prin probleme ce țin de protecția și sustenabilitatea mediului. Pe tot parcursul lecțiilor, te vei simți ca un explorator, iar periodic vei avea ocazia unui răgaz prin cele 6 evaluări. 

La finalul manualului, vei fi echipat pentru a contribui chiar tu la o lume mai bună. Vei înțelege mai bine legăturile dintre mediu, economie și societate, iar activitățile recomandate te vor ajuta în dezvoltarea unor diverse competențe: gândire critică, reziliență, creativitate, curiozitate, cetățenie activă și autonomie.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
EdituraSeneca