Sapiens. O istorie grafica. Volumul I. Nasterea omenirii

Primul volum al unei istorii ilustrate a omenirii avînd la bază bestsellerul lui Yuval Noah Harari devenit o carte-fenomen la nivel mondial.
79,00 RON

Distribuie acest produs:


Primul volum al unei istorii ilustrate a omenirii avînd la bază bestsellerul lui Yuval Noah Harari devenit o carte-fenomen la nivel mondial.

Traducere de Lucia Popovici

În Naşterea omenirii, un Yuval ficţional ne invită să-l însoţim în palpitanta aventură numită istorie, cutreierînd pămîntul alături de o sumedenie de personaje pestriţe. Ei se detaşează de vacarmul lumii noastre inundate de informaţii, fac un pas în spate şi privesc imaginea de ansamblu: istoria speciei noastre de la începuturi pînă astăzi. Pe parcursul explorărilor, o întrebare nu le dă pace: cum a ajuns o maimuţă neînsemnată stăpîna planetei, capabilă să fisioneze atomul, să zboare pe Lună şi să manipuleze codul genetic?

Formatul grafic le propune cititorilor un nou tip de explorare intelectuală şi artistică a trecutului. Evoluţia oamenilor este reimaginată ca un reality-show. Prima întîlnire dintre sapiens şi neanderthalieni este examinată prin intermediul capodoperelor artei moderne. Extincţia mamuţilor şi a tigrilor cu dinţi-sabie e repovestită ca un film poliţist. Haideţi să-i cunoaşteţi pe neanderthalieni, pe atotputernicul Doctor Fiction şi pe cei mai răi criminali în serie care au existat vreodată – şi să aflaţi de ce sîntem cu toţii captivi în visul unor oameni morţi demult!

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
EdituraPolirom
Material CopertaCartonat
An Aparitie2020
Grup de varsta12+
Numar pagini248
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si

Simfonia salbatica

Simfonia sălbatică este o carte ilustrată unică foarte amuzantă, în care Maestrul şoricel, ţinând plin de încredere bagheta în mână, îi invită pe cititori să-i viziteze, împreună cu el, pe prietenii săi din lumea animalelor, de la gheparzi şi canguri la elefanţi şi balene albastre.
58,00 RON

Caiet de economisire

Caietul de economisire este gandit pentru a dezvolta tanarului/tinerei un obicei sanatos de a economisi prin adresarea periodica a anumitor intrebari. Este un suport de studiu pentru Micul €conomist. "Micul €conomist" aduce explicatii pe intelesul tinerilor despre lumea financiara in care traim.
32,00 RON

Ioan Moldovan. Opera poetica

44,00 RON