Simfonia salbatica

Simfonia sălbatică este o carte ilustrată unică foarte amuzantă, în care Maestrul şoricel, ţinând plin de încredere bagheta în mână, îi invită pe cititori să-i viziteze, împreună cu el, pe prietenii săi din lumea animalelor, de la gheparzi şi canguri la elefanţi şi balene albastre.
Autor: Dan Brown
58,00 RON

Distribuie acest produs:


Simfonia sălbatică este o carte ilustrată unică foarte amuzantă, în care Maestrul şoricel, ţinând plin de încredere bagheta în mână, îi invită pe cititori să-i viziteze, împreună cu el, pe prietenii săi din lumea animalelor, de la gheparzi şi canguri la elefanţi şi balene albastre. Ilustraţiile sunt realizate de Susan Batori cu mult umor, iar textul conţine numeroase indicii şi enigme pentru cititorii de toate vârstele. Copiii şi adulţii se pot bucura de această carte citind-o în mod obişnuit sau pot alege să asculte compoziţiile muzicale originale în timp ce citesc – câte una pentru fiecare animal – utilizând o aplicaţie interactivă pe mobil, care foloseşte realitatea augmentată pentru a reda instantaneu melodia corespunzătoare pentru fiecare pagină atunci când camera unui telefon mobil este ţinută peste ea.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Numar pagini44
Grup de varsta5+
An Aparitie2020
EdituraRao
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si

Caiet de economisire

Caietul de economisire este gandit pentru a dezvolta tanarului/tinerei un obicei sanatos de a economisi prin adresarea periodica a anumitor intrebari. Este un suport de studiu pentru Micul €conomist. "Micul €conomist" aduce explicatii pe intelesul tinerilor despre lumea financiara in care traim.
32,00 RON

Abraxas

Fiction Ltd
79,00 RON

Ioan Moldovan. Opera poetica

44,00 RON