Studii & eseuri

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

A Coat of Many Colors

Essentialism versus constructivism in recent definitions of art
49,00 RON

Pe taramul fantomelor infometate

Prizonieri in lumea dependentei
58,00 RON

21 de lectii pentru secolul XXI

Sapiens a explorat trecutul. Homo deus a explorat viitorul. 21 de lecţii explorează prezentul. Învaţă. Adaptează-te. Supravieţuieşte.
79,00 RON

SAPIENS. SCURTA ISTORIE A OMENIRII

Bestseller New York Times
79,00 RON

Respect pentru resurse: manual altfel de educație pentru sustenabilitate

Dragă cititorule, te afli în fața unui manual (unul altfel), care te va iniția în gândirea și educația pentru sustenabilitate. L-am creat ca pe o călătorie la capătul căreia vei înțelege puțin mai bine lumea de azi, pentru a crea lumea mai bună de mâine. Te va conecta la subiecte ce definesc și amenință traiul nostru așa cum îl știm: schimbările climatice, risipa alimentară, comportamente de consum sau managementul deșeurilor. În fața marilor schimbări ce deja se întâmplă pe Glob, cea mai bună strategie e cea a dezvoltării durabile, înțeleasă de toată lumea și transpusă în viața de zi cu zi. Sperăm să fie acest demers al nostru printre primele cărămizi la fundația unei Românii reziliente și sustenabile. Sustenabilă pe bune, nu doar pe foaie.
65,90 RON

Mitul Normalitatii

Trauma, boala si vindecarea intr-o cultura toxica
89,00 RON

Sanatatea creierului pe intelesul tuturor

Descoperă pas cu pas secretele unui creier sănătos și ale unei vieți echilibrate, ghidat de explicațiile și recomandările unui adevărat profesionist în neurochirurgie.
59,00 RON

Calatorie in jurul omului

"Biologul Alexandru Stermin călătorește în jurul lumii. Ceea ce începe ca un periplu în lumea biologiei, a neuroștiințelor și a psihologiei se transformă într-o incursiune în lumea ideilor și concepțiilor despre univers." CRISTIAN PRESURĂ
34,00 RON

Calea vindecarii

Pacea dintre inimă și minte
79,00 RON

Suntem de neoprit Vol.1: Cum am luat in stapanire lumea

Paseste pe urmele oamenilor care si-au inceput calatoria din Africa, iar pe parcurs vei afla cum ne-a micsorat focul stomacul, ce ne spune fotbalul despre calitatea de a fi om si de ce banii sunt basmul cel mai de succes din toate timpurile. Iata povestea omenirii asa cum nu ai mai auzit-o niciodata, cu pitici, serpi uriasi, un Mare Spirit-Leu care salasluieste deasupra norilor si degetul unui copil de acum 50.000 de ani care dezleaga misterele originilor omului.
69,00 RON