Surpriza gradinarului

O poveste emoționantă despre importanța credințelor noastre în viața cotidiană, o poveste despre sărbătorirea pasiunilor personale ca modalitate de a atinge fericirea.
Preț vechi: 53,00 RON
42,40 RON

Distribuie acest produs:


Andrew trăiește într-un apartament mic, împreună cu familia sa și visează la o lume mare, plină cu flori. Deși lucrează ca mecanic de tren, adevărata lui pasiune este grădinăritul: adoră florile atât de mult încât apartamentul său este plin de plante de toate formele și dimensiunile. Când o companie îi oferă un nou loc de muncă, cu un salariu bun și o casă cu o grădină mare, Andrew acceptă fără ezitare. Provocarea va veni din faptul că nu știe că prin aceasta decizie poate pune în pericol lucruri mult mai importante decât locul său de muncă sau propriul hobby.

Astfel, Andrew nu va repara trenuri, nici nu va crește flori, ci va lucra la avioane de război. Întrucât nu este împăcat cu sine, găsește o modalitate de a ocoli așteptările angajatorilor săi și hotărăște să transforme avioanele de luptă în avioane de….

Evoluția evenimentelor  surprinde personajul de două ori, punându-l în ipostaza de a face alegeri neconforme credințelor și convingerilor sale. Însă, atunci când decide, în final, calea pe care să meargă, se eliberează și devine fericit și stăpân pe alegerea sa. În felul acesta le va face angajatorilor săi și întregii lumi o a treia mare surpriză. Una colorată și bună. De acum jocul se conturează după regulile sale.

Cromatica propusă de Sonja Wimmer este vie. Senzația de vitalitate însă este sugerată doar de florile care potențează narațiunea vizuală. În integralitatea sa, compoziția ne oferă contraste puternice între viul natural al florilor, obiecte și mediul ambiental, construit din elemente artificiale și reprezentat în culori desaturate.

Carla Balzaretti s-a născut în Argentina, într-o zi de toamnă, în 1978 și a fost din copilărie devotată scrierii poveștilor.

Sonja Wimmer trăiește între pensule și povești, lucrând ca ilustratoare și freelancer pentru edituri din întreaga lume. Munca sa a fost recunoscută și premiată în Statele Unite ale Americii.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
EdituraSignatura
Material CopertaCartonat
An Aparitie2019
Numar pagini32
DetaliiFormat: 21.5×26.5 cm/copertă cartonată/hârtie offset