Tata bogat, tata sarac

Tată bogat, tată sărac este un punct de plecare pentru toţi cei care doresc să deţină controlul asupra propriului viitor financiar. – USA Today
50,00 RON

Distribuie acest produs:


Tată bogat, tată sărac contestă perspectiva obişnuită pe care oamenii o au asupra banilor şi oferă o un ghid de educaţie financiară pentru toţi cei care nu au primit cunoştinţele necesare în timpul şcolii.

Autorul aruncă în aer mitul care spune că trebuie să câştigi mult ca să te îmbogăţeşti şi ne învaţă ce şi cum să le spunem copiilor despre bani, astfel încât să aibă succes financiar în viitor.

Robert T. Kiyosaki este american de origine japoneză, născut şi crescut în Hawaii. După ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s-a înrolat în trupele de puşcaşi marini şi a luptat în Vietnam ca ofiţer şi pilot de elicopter. După război, a lucrat în departamentul de vânzări al Xerox Corporation, apoi, în 1977, a deschis o companie care a adus pe piaţă primele portofele din nailon şi Velcro cu diverse simboluri şi embleme rock’n’roll.

În 1985 a fondat o companie internaţională care avea ca scop educarea a zeci de mii de oameni din întreaga lume cu privire la afaceri şi investiţii.

În 1994, Robert şi-a vândut afacerea şi, datorită investiţiilor, a putut să se retragă din activitate la vârsta de 47 de ani.

În scurta perioadă petrecută ca „pensionar“ a scris bestsellerul internaţional Rich Dad, Poor Dad. În calitate de antreprenor, mentor şi investitor, Robert scrie rubrica lunară „Why the Rich Are Getting Richer“ pentru Yahoo! Finance, precum şi editorialul „Rich Returns“ pentru revista Entrepreneur.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Numar pagini192
EdituraCurtea Veche
Colectieed. V
Material CopertaNecartonat