Tine-ti copiii aproape. De ce părinții trebuie să conteze mai mult decât anturajul

O lectură obligatorie pentru oricine are copii. Într-o lume în care cantitatea de informații oferite atât părinților, cât și celor mici este atât de mare încât a devenit prea greu de gestionat, Ține-ți copiii aproape te învață să-ți asculți instinctele și să devii un observator atent al fiului sau fiicei tale. Cu o experiență extraordinară în domeniul clinic al dezvoltării copilului, Gordon Neufeld și Gabor Maté descompun în termeni simpli noțiuni multidisciplinare din psihologie, neurologie și antropologie, pe care le îmbină iscusit atât cu experiențele personale, cât și cu ale pacienților care i-au inspirat. Vei afla de ce este nevoie de un sat ca să crești un copil, cum să-l recâștigi pe cel mic, cum să restabilești bazele atașamentului atât de important în relația cu el și cum să contracarezi tendințele decadente ale societății, care îi țintesc direct pe tineri.
Autor: Gabor Mate
75,00 RON

Distribuie acest produs:


O lectură obligatorie pentru oricine are copii.


             Într-o lume în care cantitatea de informații oferite atât părinților, cât și celor mici este atât de mare încât a devenit prea greu de gestionat, "Ține-ți copiii aproape" te învață să-ți asculți instinctele și să devii un observator atent al fiului sau fiicei tale.
            Cu o experiență extraordinară în domeniul clinic al dezvoltării copilului, Gordon Neufeld și Gabor Maté descompun în termeni simpli noțiuni multidisciplinare din psihologie, neurologie și antropologie, pe care le îmbină iscusit atât cu experiențele personale, cât și cu ale pacienților care i-au inspirat. Vei afla de ce este nevoie de un sat ca să crești un copil, cum să-l recâștigi pe cel mic, cum să restabilești bazele atașamentului atât de important în relația cu el și cum să contracarezi tendințele decadente ale societății, care îi țintesc direct pe tineri.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
Detalii Produs
Numar pagini480
An Aparitie2023
Material CopertaCartonat
EdituraCurtea Veche